Archivo de la categoría ‘Vehicles elèctrics’

Bitron Automatics al European Solar Rallye Phebus 2009

Miércoles, 30 de Septiembre de 2009
Bitron automatics S.L. va participar a la passada edició de l’European Solar Rally Phebus 2009 amb el seu vehicle elèctric.

L’European Solar Rallye Phebus és el ral·li on participen només Vehicles d’Emissió Zero o Vehicles d’Emissió Local Zero (Zero Emission Vehicles (ZEV) or Local Zero Emission Vehicles (LZEV)).

European Solar Rallye

Bitron Automatics a l'European Solar Rallye Phebus 2009

Durant el ral·li els vehicles participants no poden fer cap emissió de gasos considerats, per la Comunitat Europea, com a contaminants (NOx, CO, S, etc…), ni gasos que intervinguin en l’Efecte Hivernacle (CO2).

L’ essència del ral·li és que els vehicles, carregats amb energies renovables, siguin el més eficients possibles (kwh/km). No es valora la màxima potència del vehicle com passa en els ral·lis convencionals. Al contrari, aquí no es valora la potència del vehicle.

L’European Solar Rallye Phebus realitza trajectes de llarga durada i també trajectes amb fortes pendents, a fi que els vehicles millorin, any rera any, les seves prestacions.

L’ “European Solar Rallye Phebus” vol accelerar la R&D dels vehicles ZEV i LZEV, per tal de frenar el Canvi Climàtic i desvincular-se del constant increment del preu del carburant fòssil.