Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/home/bitronautomatics.com/web/blog/wp-settings.php on line 520 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/home/bitronautomatics.com/web/blog/wp-settings.php on line 535 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/home/bitronautomatics.com/web/blog/wp-settings.php on line 542 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/home/bitronautomatics.com/web/blog/wp-settings.php on line 578 Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /usr/home/bitronautomatics.com/web/blog/wp-settings.php on line 18 Bitron Automatics automatitza la Planta de processat del Filler. | Electrònica i Robòtica Industrial

Bitron Automatics automatitza la Planta de processat del Filler.

El passat mes de Setembre es va posar en marxa la Línia que processa els productes 0-3 i Filler a la planta que l’empresa Àrids García Canteres Granítiques S.L. té a la localitat de Llinars del Vallès.

Planta de processament

L’objectiu de la instal·lació és l’obtenció de producte amb granulometria 0-3 sense partícules de filler, mitjançant  l’ús de sistemes automàtics d’última generació.

Planta de processament 2

El control de la línia és completament automàtic tant en els processos d’arrencada i aturada  com en la constant vigilància de l’estat de les proteccions i del moviments de les màquines.

Planta de processament 3

Aquesta línia, com la resta de la planta, és gestionada amb un Autòmat Siemens S7-317 2DP i perifèria descentralitzada ET-200. Les sondes BERO vigilen el nivell de les sitges . Els drivers MICROMASTER 440 i 420 regulen els fluxos de material i els arrencadors SIRIUS ajuden a posar en marxa els motors de fins a 430Hp.

Finalment, la vigilància de la seguretat està en mans dels equips SIGUARD.

Deja un comentario